January 18, 2008

pavilion multimedia in sit real

Proiectul a fost publicat pe site-ul facultatii [click aici]

Proiectul propune o volumetrie dinamica exprimata prin linii bruste si in acelasi timp care curg. Directionat catre libraria Carturesti, pavilionul are rolul de a face legatura intre B-dul Magheru si Str. N. Golescu printr-un traseu directionat cu dale luminate.
Constructia cuprinde trei niveluri, parterul si etajul 1 preiau functiunile care necesita iluminat natural, demisolului ramanandu-i functiunea principala de Multimedia prin spatii de proiectii video sau expozitii media, acestea necesitatnd un spatiu inchis, neluminat.
Amenajarea exterioara este o extindere a ideei de “multimedia” prin proiectii (reclame, programe video, publicitate etc.) pe peretele fatadei de Est. Oglinda de apa are rolul natural de “proiectie” a pavilionului sau a coloanelor blocului “Eva”, ambele fiind luminate pe timp de noapte, oferind un joc spectaculos de lumina si culoare.
Spatiul multifunctional exterior se alatura acestei idei, fiind dedicat in mare parte copiilor prin reamenajarea acestuia in functie de sezon: proiectii de filme, teatru in aer liber, loc de joaca, expozitii stradale, patinuar, etc.



No comments:

Post a Comment